Lego City Hamn 4645

Lego City Hamn 4645

Lego City Hamn är en av de popläraste askarna i serien Lego City just nu. Den är ny för 2011 och är en klassisk julklapp.

Det stora fraktfartyget kan flyta på riktigt och har ett stort lastutrymme. Det är kul när Lego tänker på helheten och gör en produkt som även visar lite av hur det fungerar i verkligheten. Det här är inget vanligt containerfartyg utan ett lastskepp som är tillverkat för transport av spannmål. Kranen och hela transportsystemet är anpassad för denna last.

Det skulle kunna göras liknande Lego City-askar med fokus på t.ex oljetankers med stora oljedepåer och borrtorn. Eller Lego City Containerfartyg med stora hamnkranar och de där lustiga truckarna som flyttar runt containrarna på land.

I vilket fall kan du köpa Lego Hamn hos Busbjörnen.se
Rekommenderat pris hos Lego : 899 kr

Pris hos Busbjörnen: 759 :-
Klicka här för att komma till Lego City Hamn 4645

Zhu Zhu Pets Babies

Zhu Zhu Babies

Den oerhört populära leksaken Zhu Zhu Pets kommer nu med två nya serier. (Nyhet 2011!)

Först ut är Zhu Zhu Babies där man köper en Zhu Zhu mamma som sedan tar hand om sina små barn. Bland lekseten som finns att köpa märks: Zhu Zhu Babies Trädgunga , Zhu Zhu Babies Firefly, Zhu Zhu Babies Vagga och Zhu Zhu Peek-a-boo Nest.

Man kan koppla upp till 3 st lekset på samma Mamma. En powerpod krävs men ingår till varje lekset.

Vill du läsa mer eller köpa Zhu Zhu Babies, finns dessa hos Busbjörnen.se

Leveranstid 1-3 dagar.

 

Supermarknad komplett

En kampanjvara med riktigt högt lekvärde för alla mindre barn, kille som tjej!

Här leker man kassa i ett varuhus där barnen både kan leka kassör och kund. Barnen köper leksaker i form av bananer, frukter, mjölkpaket, schampo, tomater med mera. Självklar så ser kassan äkta ut med scanner, pristerminal, våg och betallösning. Även pengar ingår i paketet. Den som leker kund har en stor och stadig kundvagn att lägga varorna i. Klockren leksak för alla barn som älskar att vara med mamma och pappa att handla!

Se och handla supermarknaden här

Köp Hos Busbjörnen.se – Leksaker på nätet och Leksaker Postorder
Direktlänk till leksaker: Supermarknad, varuhus, kassa

Lego Technic Unimog U400

Höstens stora Lego Technic-nyhet från Lego!

Den här kranbilen är fullproppad med häftig teknik och luftdrivna cylindrar. Roligare leksaker får man leta efter. Kranen är helt luftdriven och kan röras på olika sätt med de tre spakarna. Rotera 360 grader, höj och sänk bommen och gripa med den stora klon. Även om det är en leksak så är den dessutom ganska stark. Dessutom med realistisk styrning, fungerande vinsch och en snygg motor med rörliga kolvar.

Nyhet från Lego Augusti 2011!

Köp Hos Busbjörnen.se – Leksaker på nätet och Leksaker Postorder
Lego Technic Unimog U400