Stiga Sparkcykel Air Scooter 12″

Sverigepremiär för den helt nyutvecklade Air Scootern från Stiga. Till synes helt annorlunda mot en vanlig sparkcykel då denna modell har hela 30 cm höga luftfyllda gummidäck! Dessutom har den handbroms både på bakdäcket och framdäcket, vilket gör att man också kan tricka lite med den på ett kul sätt.

Ca-pris i butik: 995 kr . Se Stiga Air Scooter hos Busbjörnen.

Skillnaden mellan en vanlig cykel och en sparkcykel blir allt mindre när behovet av ett mellanting är som störst. Att kunna ta med sig sin cykel i bilen, på tåget, på bussen eller när man går är något som är väldigt svårt när man köper en vanlig cykel med pedaler.

Men om man istället köper en vanlig lite billigare sparkcykel så kan man inte hålla alls samma fart som en cykel då rullet är för dåligt, samt att det inte är lika effektivt att sparka sig fram som att trampa. Men på senare år har sparkcyklarna utvecklats enormt och ger nu en helt okej prestanda då de rullar så extremt bra. Problemet som man fortfarande har är att en vanlig sparkcykel, precis som inlines, inte klarar av så mycket annat än helt slät asfalt. Kommer det lite hinder i form av gruskorn, kanter eller gräsmatta så tar det stopp.

Äntligen en sparkcykel för dig som inte bor mitt i asfaltsdjungeln!

Med Stiga Air Scooter kan du ta dig fram både på grusväg och gräsmatta. Du klarar till och med av trottoarkanter! Pumpar du däcken ordentligt så får du även ett överlägset bra rull. Perfekt för dig som inte bor precis vid asfaltsvägen eller för dig som bara vill ha en riktigt tuff sparkcykel som kan göra coola trick genom att använda bromsarna.